De Rudolf

Tuinhaard

Over de Rudolf tuinhaard

De Rudolf tuinkachel is een stoere, degelijke houtkachel van gietijzer met een industriële uitstraling. Een tuinhaard zoals de Rudolf is een aanwinst voor op je terras, in je tuin, onder de veranda, of onder de overkapping. Omdat de Rudolf af te sluiten is met een glazen deurtje kan je veel zuiniger en schoner stoken en hou je toch prachtig zicht op het vlammen spel. Je hebt ook minder last van vonken en rook dankzij de goede verbranding. De deur is naar boven open te klappen met de meegeleverde hendel om zo de kachel bij te vullen met de houtstammen. Met de Rudolf buitenhaard kan je elke avond in de buitenlucht nóg gezelliger maken en als het ’s avonds een beetje fris wordt kruip je gewoon wat dichter bij de kachel!

Gezellig een fikkie stoken zonder overlast

We raden aan om minimaal anderhalve meter pijp boven op de kachel te zetten en met schoon en droog hout te stoken zodat je van de terrashaard kan genieten zonder de buren tot last te zijn. Als je verstandig stookt is een voordeel voor jezelf is dat het glas van de Rudolf dan ook mooi schoon blijft zodat je nog langer kunt genieten van het hypnotiserende vlammenspel van een terraskachel.

Een mobiele tuinhaard

De Rudolf is mooi handzaam van formaat en naar wens uit te breiden met wieltjes en een handgreep om ‘m gemakkelijker te kunnen verplaatsen en onder dak te zetten.

De tuinhaard waar je warm van wordt

Laat de Rudolf maar branden..... dat is namelijk wat hij het liefste doet. Deze vriendelijke terraskachel brengt ook graag gezelligheid bij jou in de tuin of op het terras. Lekker in de buitenlucht mijmeren bij het haardvuur totdat het echt tijd wordt om naar bed te gaan. Gelukkig is er morgen weer een dag!